Cruxer
title

Over ons

Cruxer is een relatief jonge organisatie.

We bestaan sinds 2017​, met veel kennis en ervaring (25 jaar+) in de financiële sector en overheid​, zowel vanuit lijnmanagement als consultancy​.
In Cruxer hebben we onze kennis en ervaring omgezet in digitale oplossingen voor de ondersteuning van GRC, Processen en architectuur​.

We ontwikkelen zelf geen software, maar maken gebruik van standaard software, Mavim en Microsoft.​

Onze klanten hebben te maken met steeds meer regulering en vereisten en zoeken oplossingen om de administratieve last te beperken en te anticiperen op ontwikkelingen zodat zij zich kunnen richten op een effectieve en efficiente bedrijfsvoering. Met klanten in de branche (Dela, Monuta, Univé, PGB Pensioendiensten, Appel Pensioenuitvoering, Media Pensioendiensten) en solutionproviders voor de branche (Axyware, IG&H)​.

Eric van Mierlo

Informatie adviseur
Ontwart met veel plezier schijnbaar onoplosbare vraagstukken. ​De verspilling van energie, geld en tijd gaan me aan het hart. De puzzel die daarbij hoort om zaken weer terug te brengen naar zijn eenvoud geven me enorm veel voldoening en energie. ​Ik ben geslaagd als de puzzel inzichtelijk is voor iedereen. En als mensen en organisaties daarmee op eigen kracht weer verder kunnen.​

René van der Reijden

Informatie adviseur
Met veel betrokkenheid verbind ik strategie met hands-on oplossingen.​ Complexe vraagstukken maak ik inzichtelijk en visueel. Met roadmaps voor het ontwerpen en implementeren van business strategie.​ Mijn kennis, ervaring en analytisch vermogen deel ik graag met anderen.​ Vanuit overzicht op het grotere geheel ben ik op mijn best: ik zie snel oplossingen om nog effectievere doelstellingen te realiseren. Hierbij ontwikkel ik strategieën, frameworks en methoden voor organisatie brede oplossingen​

Maaike Koper

Processpecialist
Met passie en toewijding help ik bedrijven inzicht en overzicht te krijgen in hun essentiële processen. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en implementeren van (IT) processen, streef ik ernaar deze op een pragmatische en toepasbare manier over te dragen aan de interne organisatie. Mijn doel is bereikt wanneer de organisatie aantoonbaar in controle is over deze processen. Ik combineer analytisch denken met samenwerking, coaching en training van proceseigenaren, managers en medewerkers, om zo samen tot succesvolle resultaten te komen.

Wat klanten zeggen over samenwerken met Cruxer

“Wij hebben de samenwering met Cruxer als prettig ervaren, in een aantal heldere stappen hebben wij onze organisatie volledig complaint gemaakt”

Mariette van Lierop

Information architect Unive

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren.
Bekijk onze Privacy voorwaarden.